Hudobná pozvánka mesiaca

20.09.2004 Celý región

Jedna zo žijúcich legiend slovenskej populárnej hudby prišla na svet preto, lebo istý sympatický Slovák pracujúci v Anglicku omylom vypil v londýnskom pube a...
Jedna zo žijúcich legiend slovenskej populárnej hudby prišla na svet preto, lebo istý sympatický Slovák pracujúci v Anglicku omylom vypil v londýnskom pube anglickej Miss jej nápoj.

Najprv bol z toho \"trapas\", neskôr láska, ktorá doviedla Angličanku do bývalého Československa. A tiež traja synovia - muzikanti. Ten najmladší to dotiahol naozaj ďaleko. Najnovšie pripravuje koncertnú šnúru za podpory najobľúbenejšech slovenskej minerálky Budiš – Miroslav Žbirka.
Meky vyrástol s hudbou Beatles a pred dvadsiatimi rokmi ohromil víťazstvom na Zlatom sláviku. Stále patrí medzi úspešných muzikantov, ktorého si radi vypočujú nielen jeho vrstovníci, ale i mladšie ročníky. Po minuloročnom turné v Čechách zavíta do viacerých slovenských miest. Ak máte chuť na všetky známe hity, nenechajte si ujsť jeden z Mekyho koncertov tohtoročného Budiš tour 2004. V Prešove ho spolu s Mishou a Marthou prívítame 13.10.2004.
 

Vyberte región